Οργάνωση και Υποδομή

Το Φροντιστήριό μας, Άλφα Συν, με χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης και των Πανελλαδικών Εξετάσεων, προσφέρει σε κάθε μαθητή  ό,τι χρειάζεται για να φέρει εις πέρας το στόχο του, να μπει στη Σχολή προτίμησής του, έχοντας ως εχέγγυο της ποιότητάς μας το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας στις υψηλόβαθμες σχολές!!

Με τα δύο διδακτήριά μας, στην οδό Δευκαλίωνος 5 αλλά και στη γωνία των Παπαναστασίου και Παπακυριαζή, αποτελούμε το εφαλτήριο για την εκτίναξη των μαθητών μας στην επιτυχία !

Μεθοδική δουλειά, στενή & προσωπική συνεργασία καθηγητών-μαθητών και ένα περιβάλλον ελεγχόμενο, ασφαλές και παράλληλα ζωντανό, ευχάριστο.

Αυτό είναι το Άλφα Συν!

  • Η οργάνωση των τμημάτων του Φροντιστηρίου μας γίνεται με τρόπο σαφή και μελετημένο:   Κατανομή των μαθητών σε ομοιογενή τμήματα, ανάλογα με τις δυνατότητες, τις ανάγκες & τους στόχους τους! Τα τμήματα αυτά, λαμβάνοντας υπόψιν και τις 3 ζώνες λειτουργίας μας (μεσημέρι-απόγευμα-βράδυ), είναι ΠΑΝΤΑ ολιγομελή, με ανώτατο όριο μαθητών τα 8 παιδιά, έτσι ώστε να μη χάνεται η προσωπικότητα του καθενός και να του δίδεται αρκετός χώρος & χρόνος να εκφράσει τη γνώμη και την απορία του μέσα στο τμήμα.
  • Η στενή συνεργασία καθηγητών-μαθητών δεν εξαντλείται μόνο μέσα στο τμήμα. Για οποιαδήποτε απορία, για κάλυψη κενών, αλλά και για επιπλέον προσωπική δουλειά, ο κάθε μαθητής απευθύνεται στον εκάστοτε καθηγητή και μέσω ενισχυτικής διδασκαλίας –χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση– επιτυγχάνουμε πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Η ενημέρωση των γονέων είναι διαρκής, όχι μόνο για τη διαγωγή και τις απουσίες των παιδιών, αλλά κυρίως με την αναλυτική καταγραφή όλων των επιδόσεων των μαθητών μας μέσα στο τμήμα, αλλά και στα tests ή στα διαγωνίσματά τους.
  • Τα διαγωνίσματα και τα tests του Φροντιστηρίου μας είναι συνεχή, μιας και αποτελούν τον ορθότερο τρόπο να ελέγχουμε την πρόοδο των μαθητών μας, χωρίς να τους φορτώνουμε με υπερβολικά πολλές ώρες διδασκαλίας! Τα διαγωνίσματα λαμβάνουν χώρα στα δύο διδακτήριά μας και πραγματοποιούνται Σάββατα (αλλά και κατόπιν προσωπικής συνεννόησης με τους διδάσκοντες, σε περίπτωση κωλύματος).
  • Διαθέτουμε δικά μας συγγράματα και φυλλάδια, τα οποία και προμηθεύονται οι μαθητές μας!
  • Τέλος, το Άλφα Συν, ακολουθώντας τις επιταγές των καιρών, προσαρμόζεται, ανανεώνεται και ξεχωρίζει, δημιουργώντας την πρώτη διαδραστική πλατφόρμα εκπαίδευσης στο χώρο των Φροντιστηρίων Μ.Ε. στη Λάρισα!
    Εργασίες, επιπλέον διαγωνίσματα, φυλλάδια, ηλεκτρονικά tests και επικοινωνία μαθητών – καθηγητών μέσω e-mails. Ό,τι ζητάει ο μαθητής, από το σπίτι του, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ !