Είπαν για εμάς…

“Στο ΑΣΥΝ βρήκα μεθοδική και αξιόπιστη καθοδήγηση σε όλη τη διάρκεια του Λυκείου, για τη βήμα προς βήμα επίτευξη του στόχου μου. Καθηγητές εξαίρετοι σε γνώσεις, φιλικοί προς τους μαθητές και κυρίως μεθοδικοί στον τρόπο παροχής γνώσεων, μου έδειξαν στις δύο πρώτες τάξεις του Λυκείου το δρόμο απόκτησης γνώσης και βάσεων και στην τελευταία και πιο απαιτητική τάξη το δρόμο εισόδου στη σχολή επιλογής μου. Τα τμήματα είναι μικρά και ευέλικτα, ομοιόμορφα και στελεχώνονται από καθηγητές που φροντίζουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα αληθινής οικογένειας για το μαθητή. Η συνεισφορά του ΑΣΥΝ ήταν καταλυτική για την επιτυχία όλων μας.”

Γιάννης Βουλοάγκας – Ιατρική Λάρισας

“Ο οδηγός για την επιτυχία και την εισαγωγή στην σχολή που επιθυμούσα δεν ήταν μόνο το διάβασμα. Ήταν ένας συνδυασμός οργάνωσης και καλής ψυχολογίας. Το φροντιστήριο Α+ συνέβαλε καθοριστικά σε αυτήν την επιτυχία τόσο με το υλικό που μας παρείχε – που ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο και ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις των πανελληνίων – όσο και με το ανθρώπινο δυναμικό από το οποίο αποτελείται, το οποίο είναι ιδιαίτερα καταρτισμένο. Καθηγητές και διευθυντές δημιουργούν ένα ευχάριστο και καθόλου αγχωτικό κλίμα για τους μαθητές. Το γεγονός πως τώρα βρίσκομαι στην σχολή που θέλω οφείλεται εν μέρει και σε αυτούς τους ανθρώπους που μετέτρεψαν αυτή την δύσκολη χρονιά σε μια αξέχαστη εμπειρία και περιπέτεια.”

Παναγιώτα Τζώρτζη – Ιατρική Λάρισας

“Στο ΑΣΥΝ, έμαθα πολλά πράγματα. Έμαθα πως να διαβάζω και κατ’ επέκταση πως να δουλεύω.Μου έδωσε κίνητρο να προσπαθήσω. Για εμένα ήταν οι καλύτεροι καθηγητές που θα μπορούσα να έχω.Σας ευχαριστώ όλους πολύ.”

Ελευθερία Ρίζου – Ιατρική Αθήνας

“Για εμένα το Άλφα Συν αποτελεί, αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια.. Ήμουνα χρόνια μαθήτριά του.. Εκτός από το υψηλό επίπεδο γνώσεων που μου προσέφερε και πέτυχα το στόχο που είχα, με στήριξε και σε ψυχολογικό επίπεδο.. Σας ευχαριστώ για ό,τι κάνατε!!! 

Γεωργία Κατσάνου – Δόκιμος στη Σ.Τ.Υ.Α.(Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας)

“Σχεδόν μία δεκαετία μετά το τέλος του λυκείου, κάποια πράγματα αρχίζουν και φεύγουν από τη μνήμη. Τα σημαντικά μένουν. Ένα από αυτά είναι το φροντιστήριο ΑΣΥΝ και η βοήθειά του στο να μπορέσω να πετύχω τους στόχους μου. Στο Manchester της Αγγλίας, πλέον, κάνοντας αυτό που πάντα ήθελα, ακόμα σκέφτομαι το καταπληκτικό κλίμα & την οικογενειακή ατμόσφαιρα μέσα στα τμήματα του φροντιστηρίου, καθώς και την αμέριστη βοήθεια των καθηγητών. Τους ευχαριστώ όλους για όλα!”

Ανέστης Στερμένης – Web Developer

“Έχοντας περάσει 4 χρόνια στο ΑΣΥΝ, έχω κρατήσει σίγουρα τη φιλική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε καθηγητές και μαθητές, που βοηθάει πολύ στο να γίνεται το μάθημα ευχάριστο. Όσο για το περιεχόμενο, στη θεωρητική κατεύθυνση δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην κατανόηση και την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης μέσα από τη συζήτηση και την πληροφόρηση. Η σημαντική ιδιαιτερότητα του ΑΣΥΝ είναι το πρόγραμμα μαθημάτων. Αντίθετα, με άλλα φροντιστήρια που φροντίζουν να μπουκώνουν το χρόνο των μαθητών με άσκοπες ώρες μαθημάτων που τους κουράζουν και τους αποβλακώνουν, το ΑΣΥΝ έχει τις λιγότερες ώρες μαθημάτων ανά εβδομάδα χωρίς να χάνει ούτε στο ελάχιστο από την παράδοση, κάνοντας πραγματικά ουσιαστικό μάθημα και κυρίως αφήνοντας χρόνο στους μαθητές για διάβασμα στο σπίτι αλλά και την πολύ σημαντική – ειδικά στη Γ’Λυκείου – ξεκούραση. Οι μαθητές βελτιώνονται πραγματικά και χωρίς να “ξεζουμίζονται”, ενώ για τυχόν προσωπικές αδυναμίες του καθενός ή άλλους λόγους, πολλές φορές οι καθηγητές/τριες αφιερώνουν προσωπικό τους χρόνο για κάποιες έξτρα ώρες μαθημάτων. Ειδικότερα, ένα μήνα πριν τις εξετάσεις της Γ’ Λυκείου, το φροντιστήριο μετατρέπεται σε σπίτι από όλες τις απόψεις (διάβασμα εκεί, ψυχολογική υποστήριξη και ενθάρρυνση, προσωπικές συμβουλές κλπ). Όλα αυτά θεωρώ πως δημιουργούν τις προϋποθέσιες ώστε ο καθένας να γράψει όσο περισσότερο μπορεί. Προσωπικά, αν ήταν να ξαναπάω φροντιστήριο, θα ξαναπήγαινα στο ΑΣΥΝ.”

Ευθύμης Κυρατζής – Νομική Θεσσαλονίκης

 

“Βρίσκομαι στη στάση του λεωφορείου σιωπηρή μέσα στη βοή της μεγαλούπολης, αναμένοντας την επιβίβασή μου. Κοιτώ ολόγυρά μου και συνειδητοποιώ ότι ζω το όνειρό μου, ένα όνειρο ποθητό από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Έχουν περάσει δύο χρόνια κι όμως μου φαίνεται σα χθες. Φευγαλέα έρχονται στο μυαλό μου στιγμές – φαινομενικά ασήμαντες, αλλά συνάμα τόσο μοναδικές – από την καθημερινότητα στο Φροντιστήριου και πιάνω τον εαυτό μου να χαμογελά νοσταλγικά. Αυτό είναι που με κέρδισε στο ΑΣΥΝ και με έκανε να το αισθάνομαι σπίτι μου. Η ζεστασιά και η ένδειξη αληθινού ενδιαφέροντος από την πλευρά των καθηγητών. Οι καθηγητές έγιναν οι μέντορές μου και συνέβαλαν στη γαλούχησή μου. Όταν άρχισα τη σταδιακή προετοιμασία για τον “πανελλαδικό στίβο” , δεν ήμουν σίγουρη για τις δυνατότητές μου. Κι όμως, τα κατάφερα! Η αρωγή του φροντιστηρίου καθοριστική. Η γνώση θέλει σύστημα και ευθύνη, θέλει πείρα και μεράκι. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του ΑΣΥΝ και η συνταγή της επιτυχίας του.”

Άννα Παπαδοπούλου – Νομική Αθηνών

 

“Έχοντας ήδη πάρει το πτυχίο μου και έχοντας μπει στο στίβο της εργασίας, μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι στόχοι μου επετεύχθησαν με την αρωγή των καθηγητών του ΑΣΥΝ. Η πνευματική καθοδήγηση και η κατάλληλη προετοιμασία για τις Πανελλήνιες του 2007 με οδήγησαν στην επιτυχία! Οικογενειακό κλίμα, φιλική αντιμετώπιση και σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν το ΑΣΥΝ.”

Κωνσταντίνος Κατσαράκος – Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

 

“Οι καθηγητές του Ασυν ήταν εκείνοι που με καθοδήγησαν αλλά και με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γιατί χωρίς τη δική τους συμβολή δε ξέρω αν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Δε θα ξεχάσω ποτέ τους καθηγητές μου που φώτιζαν με την παρουσία τους την καθημερινότητά μου.”

Παρασκευή Μαλισιώτη – Αγγλική Φιλολογία Αθηνών